Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

ДИ ДЕЈ

Топ 8 најсмешни незгоди кои може да ви се случат за време на венчавка

Како и во животот, така и на венчавките, работите не одат како што сме ги планирале.
Венчавките би требало да бидат посебен и романтичен настан во кои е вложено многу труд и време и кој ќе се памети до крај на животот.
Меѓутоа, како и во животот, така и за време на венчавките, работите не одат како што сме ги планирале.
Тоа го покажува и видеото во кое, што поради трема и возбуденост, што поради лоши идеи и повеќе алкохол, работите не поминале како што претходно биле замислени.
Погледнете ги најсмешните моменти.

Прочитај

ДИ ДЕЈ

Дали сакате да направите нешто оригинално на вашата свадба? Што мислите за мини торти за вашите гости? Свадбената торта обично е во центарот на...

Fool Moon

Коза е млада поп изведувачка од Турција што ја афирмира својата мизика, каде не ако не во Лондон. Синоќа ја објави втората песна работена...

ДИ ДЕЈ

Постојат многу различни модели на венчаници, бидејќи има повеќе типови на невести. Некои сакаат да имаат венчавка од бајќите и согласно на тоа да...

Лице

Кожата во зима станува сува и затоа пролетта е идеално време за да посветите поголема нега. Покрај секојдневната рутина која ја правите, чистење и...