• Сподели на:

Топ 10 најпопуларни дизајнери на венчаници

___

Ако имате намера да правите свадба, нормално е да ја посакувате најубавата венчаниц. Сепак, свадбите не се случуваат многу често. Ако се оди како што е планирано, тоа само треба да се случи само еднаш. Затоа треба да бидете сигурни дека сте најубавата девојка на својата свадба.

Затоа ви ги претставуваме топ 10-те најпопуларни дизајнери на венчаници.

10. Vera Wang

10. Vera Wang

 

9. Angel Sanchez

9. Angel Sanchez

 

8. Carolina Herrera

8. Carolina Herrera

 

7. Hayley Paige

7. Hayley Paige

 

6. Jenny Packham

6. Jenny Packham

5. Reem Acra

5. Reem Acra

 

4. Peter Langner

4. Peter Langner

3. Ines di Santo

3. Ines di Santo

2. Pronovias

2. Pronovias

1. Marchesa

1. Marchesa


Оставете коментар

___