• Сподели на:

Совршена шминка за вашиот посебен ден

___

Невестата треба да биде заслепувачки убава на најважниот ден од нејзиниот живот – за денот на нејзината свадба. За овој важен ден, шминката не само што треба да биде добро направена, таа мора да ја изразува индивидуалноста на невестата.

wedding make-up ideas #bra #wedding #makeup

wedding make-up ideas #bra #wedding #makeup

Love the glittered eyes

wedding make-up ideas #bra #wedding #makeup

wedding make-up ideas #bra #wedding #makeup

wedding make-up ideas #bra #wedding #makeup


Оставете коментар

___