• Сподели на:

Слатки мали свадбени макрони

___

Можеби не сте знаеле, но Француските Макрони се мал сладок десерт кој полека но сигурно го превзема приматот кога станува збор за свадбени десерти. Овие слатки задоволства може да се инкорпорираат во вашата декорација на многу начини.

Макроните претставуваат совршена рамнотежа на бои, вкус и текстура, сите содржани во прекрасна големина на залак. Кула од овие слатки задоволства би била чудесна и несекојдневна алтернатива. Дозволете им на овие радосни слатки десерти да ве инспирираат!

0

1

2

3

 


Оставете коментар

___