• Сподели на:

Шик и креативни идеи за свадбена декорација

___

Кога станува збор за свадбената декорација, а особено за декорирање на патеката која води кон олтарот, тогаш треба да имате во предвид дека тоа е неизоставен дел од планирањето. Оваа декорација ќе ви помогне да го дефинирате просторот, но исто така го одразуваат вашиот стил и свадбената тема. За оваа прилика може да користите прекрасни цветни аранжмани или едноставни рачно изработени дизајни, кои ќе му додадат нота на возбуда на целото планирање. Еве неколку интересни идеи за да се инспирирате!

 


Оставете коментар

___