• Сподели на:

Романтична фризура за идните невести

___

Стилот на косата ви треба да се надополнува на стилот на свадбениот фустан. Фризурата, која денес ќе ви презентираме е идеална за идните невести, кои се одлучиле за класичен фустан со романтични елементи. Изберете убава додаток за да ја финиширате оваа римантична фризура. Дознајте како да се добие оваа фризура чекор по чекор:

Romantic Summer Wedding Updo Hair Tutorial


Оставете коментар

___