Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

ДИ ДЕЈ

Предлог венчаници за трудните невести

Се ближи денот на вашата свадба, се подготвувате за веселбата, но имате еден проблем: трудна сте и не знаете каква венчаница да одберете поради тоа што стомакот од ден на ден ви е се поголем?
Нема потреба да се грижите, не сте единствената на светот со истиот проблем. Дизајнерите на венчаници мислат и на вас. Еве неколку предлог венчаници кои специјално креирани за трудни невести и во нив сигурно ќе изгледате онолку убаво како што секогаш сте посакувале.

Прочитај

ДИ ДЕЈ

Дали сакате да направите нешто оригинално на вашата свадба? Што мислите за мини торти за вашите гости? Свадбената торта обично е во центарот на...

Fool Moon

Коза е млада поп изведувачка од Турција што ја афирмира својата мизика, каде не ако не во Лондон. Синоќа ја објави втората песна работена...

ДИ ДЕЈ

Постојат многу различни модели на венчаници, бидејќи има повеќе типови на невести. Некои сакаат да имаат венчавка од бајќите и согласно на тоа да...

Лице

Кожата во зима станува сува и затоа пролетта е идеално време за да посветите поголема нега. Покрај секојдневната рутина која ја правите, чистење и...