• Сподели на:

Пинк тема за вашата венчавка

___

Нешто сосема модерно, сосема ново, сосема различно и сосема практично. Розевото цвеќе сигурно ќе ви ја даде посакуваната нота на суптилност која што сакате да ја имате за време на вашата венчавка.

Венчаницата и фустаните за деверушите доколку се во розева боја можат навистина да изгледаат фантастично. Ова боја се вклопува со останатите нежни боја како и со белата. На овој начин ќе ја добиете посакуваната комбинација на многу едноставен начин.

Во продолжение на текстот ќе ви покажеме неколку венчаници и фустани во ова боја, а вам ви останува да уживате.

Pink-tema-za-vencanje-9

Pink-tema-za-vencanje-2

Pink-tema-za-vencanje-3

Pink-tema-za-vencanje-4

Pink-tema-za-vencanje-5

Pink-tema-za-vencanje-6

Pink-tema-za-vencanje-7

Pink-tema-za-vencanje-8

 


Оставете коментар

___