• Сподели на:

Невеста во панталони? Зошто да не!

___

Бирањето и носењето на совршениот бел фустан е едно од случувањата на кои скоро секоја жена се радува. Сепак, доколку спаѓате во групата на дами кои сакаат да бидат различни, за својата свадба ќе се обидете да направите некој неочекуван избор.

Во пресрет на дамите кои ја кршат традицијата, оваа сезона излегоа многу дизајнери кои со своите колекции понудија одела за невести. Колку и да звучи тоа неженствено, овие одела успеаа да не уверат дека можете на свадбата да изгледате елегантно дури и во панталони.

Дали ви се допаѓаат?


Оставете коментар

___