• Сподели на:

Неколку инересни идеи за свадбена декорација со фенери

___

Имајќи во предвид дека ја имаме есента на прагот, сметаме дека нема подобро време да споделиме неколку идеи за декорација со фенери за вашата свадба. Фенерите, во сите форми и бои се прекрасен, но и економичен начин да го декорирате местото на случувањето. Тие не само што додаваат интересен свеветлечки ефект на вашата церемонија, туку во исто време создаваат и чудесен изглед. Погледнете ги овие прекрасни идеи од нашата галерија!


Оставете коментар

___