• Сподели на:

Направете сами: Декоративни столчиња за вашата свадба

___

Иако повеќето ресторани во својата услуга вклучуваат и пријатно декорирани столчиња, сепак, нивниот дизајн веќе почна да станува монотон и едноставен. Доколку имате повеќе време за подготовки околу вашата свадба, и доколку има можност за тоа, зошто да не направите нешто поразлично и нешто свое.

Денес ви предлагаме интересен начин за декорирање на столчињата за вашата свадба. Сè што ви е потребно се траки во неколку нијанси и секако – столчиња. Земете ги едноставно лентите од страните и врзете ги на задната страна од столчето оставајќи остатокот од траката да виси надолу по средината на столчето. Доколку немате време да ги декорирате столчињата за сите гости, овој дизајн може да го направите само за столчињата на младоженците во сина и розе боја.

1

2

3

4


Оставете коментар

___