• Сподели на:

Naeem Khan со нова пролетна колекција за 2015

___

На сите оние кои ја познаваат неговата работа и неговиот истенчен вкус, веднаш им е јасно за што станува збор кога ќе се каже “нова колекција на Naeem Khan”. Овој пат ви ја претставуваме неговата најнова колекција за 2015, а во неа се претставени невестински фустани проткаени со бисери, сложени везови во зачудувачко допадлив дизајн, цветни апликации и женствени силуети од кои зрачи гламур. Naeem Khan уште еднаш ни докажа дека владее со фантазиите на жената кога станува збор за избор на невестински фустан. Погледнете!


Оставете коментар

___