• Сподели на:

Naeem Khan есен 2015

___

Класичните невести ќе ја обожаваат оваа ултра комплексна, интригантно слоевита есенска колекција на  Naeem Khan. Особено треба да се истакнат исклучителние везови и накит кои ги красат овие деликатни и романтични фустани. Naeem Khan уште еднаш не потсетува на неговиот специфичен потпис на оваа колекција, креирајќи свеж и модерен луксузен изглед.

 


Оставете коментар

___