• Сподели на:

Креативни свадбени патеки

___

Без разлика дали се венчавате во црква, сала или на рустична локација, малку креативност и магија на свадбената патека нема да биде на одмет. Патеката е местото каде што ќе го направите вашиот голем чекор, па затоа додадете личен допир кој ќе одговара на вашата личност.

Вашата свадбена патека може да биде нешто повеќе од обична таписерија на која што ќе зачекорите. Погледнете ги овие уметнички идеи за да ве инспиираат.


Оставете коментар

___