• Сподели на:

Креативни идеи за свадбени спомени

___

Собирање на спомени е дефинитивно една од најважните работи на една свадба. Голем број креативни двојки користат уникатни начини за да запаметат кој присуствувал на нивната свадбена церемонија. Интерактивна книга за гости е забавен начин да се пречекаат гостите и да се инволвираат во дел од свадбениот дизајн. Одбравме неколку интересни идеи за да ве инспирираме.

 


Оставете коментар

___