• Сподели на:

Идеи за романтични фотографии на младоженците

___

Многупати сме слушале за терминот “брод на љубовта”, но никогаш не замислувавме колку е романтично свадбените фотографии да бидат направени на брод. Двојките на овие фотографии се целосно посветени на љубовта и радоста, и можеби ова е вистинското значење на терминот “брод на љубовта”. Се надеваме дека и вие ќе уживате во овие прекрасни сцени кои ги одбравме за да ги задоволиме вашите романтични соништа.

 


Оставете коментар

___