• Сподели на:

Фотографии кои мора да ги направите за вашата свадба

___

Мај, омилениот месец за ТОЈ ДЕН во животот, само што не ни тропнал на врата, па затоа одлучивме да ве израдуваме со една дигитална инспирација… Се фокусиравме на фотографиите и тоа на оние кои мора да ги направите, инаку ќе зажалите.

 


Оставете коментар

___