• Сподели на:

Елегантна и софистицирана невеста на Tony Ward

___

Сега кога се наближуваат топлите денови, мислите ни се насочени кон колекции кои ни пренесуваат чувство на леснотија, а последната колекција на Tony Ward е токму таква.

Колекцијата за 2015 на Tony Ward го одзема здивот и е инспирирана од 28 жени (невести кои носеле венчаница на Tony Ward за нивната свадба). Фустаните се направени од деликатни, женствени детали, свила извезена со конец и слоеви од чипка. Оваа романична колекција е изработена со допир на кралска елеганција, а тоа ја прави совршена за софистицираната, модерна невеста.


Оставете коментар

___