• Сподели на:

Економични и креативни идеи за свадбена декорација на маси

___

Модерните свадби се движат во различна насока од онаа на стандардните опции за декорација, и се движат кон идеи кои се надвор од маргините. Споделувањето дел од вашата личност на секоја од масите стана популарен тренд во свадбената декорација. Здодевните цвеќиња во вазни веќе не се во мода, а креативноста стана детал со високо влијание за секоја маса.

Традиционалните цветни декорации земаат голем дел од вашиот буџет. Тука настапува креативноста, со чија помош може да земете во предвид внимателно аранжирани декорации со малку цвеќе, а доколку не сте голем љубител на цвеќињата, размислете за поинакви опции. Разгледајте ги овие идеи и одберете ја вашата декорација.


Оставете коментар

___