• Сподели на:

Драма и раскош на вашиот посебен ден

___

Julia Kontogruni има нова колекција, исклучителна како и секогаш. Овие фустани се наменети од секоја невеста да направат вистинска ѕвезда, и тоа со блескава самоувереност.

Невестинската колекција за 2015 на Julia Kontogruni е сцена на раскош и драма. Овие фустани од раскошна свила и шантел чипка, се состојат од обемни здолништа и бескрајни набори. Деталите имаат речиси футуристички изглед: кристални украси долж задната страна на наметката, бисери и 3Д цветови кои го обвиткуваат градникот и заден дел на фустани во вид на сирена со здолништа  во повеќе текстури.


Оставете коментар

___