Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

ДИ ДЕЈ

Достапни а креативни свадбени цветни декорации

Модерните свадби се далеку од стандардните опции за декорирање, и се движат кон идеи кои се надвор од границите. Споделувањето на дел од вашата личност на секоја од масите стана популарен тренд во свадбениот декор. Здодевните вазни со цветови и дизајни веќе не се во мода, а креативноста стана детал со високо влијание за секоја маса.

Традиционалните флорални декорации можат да земат голем дел од вашиот буџет. Затоа, тука треба да настапи креативноста. Земете во предвид внимателно декорирани вазнички со малку цвеќиња, или доколку не сте љубител на цвеќиња, размислете за опција – без цвеќиња. Без разлика дали имате мал буџет, малку време, или само сакате да ја покажете вашата креативност, денешните идеи за светни декорации се дефинитивно наменети токму за вас!

 

Прочитај

ДИ ДЕЈ

Дали сакате да направите нешто оригинално на вашата свадба? Што мислите за мини торти за вашите гости? Свадбената торта обично е во центарот на...

Fool Moon

Коза е млада поп изведувачка од Турција што ја афирмира својата мизика, каде не ако не во Лондон. Синоќа ја објави втората песна работена...

ДИ ДЕЈ

Постојат многу различни модели на венчаници, бидејќи има повеќе типови на невести. Некои сакаат да имаат венчавка од бајќите и согласно на тоа да...

Лице

Кожата во зима станува сува и затоа пролетта е идеално време за да посветите поголема нега. Покрај секојдневната рутина која ја правите, чистење и...