Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

ДИ ДЕЈ

Датумот на венчавката ја открива вашата иднина

Секоја одлука што мажот и жената ќе ја донесат, а е поврзана со бракот е многу важна, а една од највлијателните одлуки може да биде одлуката поврзана со датумот на венчавката. Датумот кој идниот брачен пар ќе го одберат ќе го одреди текот на нивниот брачен живот.

Еве како можете да го пресметате: едноставно одберете месец, ден и година на вашата венчавка и збирот сведете го на едноцифрен број.

На пример: за венчавка на 26.02.2014 (2+6+2+2+0+1+4=17=1+7=8)

Датум на венчавка 1

Со овој датум владее Сонцето. Периодот додека се забавувавте беше незаборавен, вклучително и самата средба која сигурно била романтична. Доколку ова е збирот на вашиот датум тоа покажува дека сте многу заљубени еден во друг и дека тежнеете кон целосно соединување со брачниот партнер.

Датум на венчавка 2

Емоционалната зрелост претставува еден од најважниот фактор за успех на овој брак. Во секој случај, немојте да се изненадите ако сите присутни пуштат по некоја солза радосница на вашата венчавка. Причината за скопување на овој брак, во кој владее Месечината претставува неверојатната желба за семејство и топол дом.

Датум на венчавка 3

Доколку не се шегувате кога ќе речете дека сакате да склопите брак од интерес, тогаш овој број совршено ви прилега. Доколку очекувате многу од бракот, бројот 3 ви гарантира разочарување. Во ова врска во која владее Јупитер, сигурно ќе имате многу деца, а семејните собири ќе претставуваат важен дел од вашиот живот.

Датум на венчавка 4

Доколку размисливте за вашите обврски и одговорности кои доаѓаат од бракот и внимателно ги разгледавте сите “да“ и “против“ ова важна одлука, тогаш сигурно сте го одбрале бројот 4. Значењето на овој датум претставува верност до гроб. Парот споен во брачна заедница под овој број се во состојба да прават се заедно и да ги остваруваат заедничките цели. Без разлика дали станува збор за купување на куќа или започнување на фамилијарен бизнис, се што би правеле најпрво вие би го испланирале тоа. Потребата за сигурност понекогаш е главната мотивација за опстанот на овој брак.

Датум на венчавка 5

Доколку сте го одбрале овој број за вашата венчавка, значи дека акцент имате ставено на квалитетната комуникација која ја имате со вашиот партнер односно вашиот иден брачен партнер. Ова врска мора да се бори против досадата иако врската ќе изобилува со патувања или промена на местото на живеење.

Датум на венчавка 6

Доколку сте го одбрале овој датум за вашата венчавката имате добиено благослов од Венера за својата брачна заедница. Љубов, нежност, мир и среќа се обележја на овој брак, иако тоа не значи дека заедницата има свој ангел чувар, туку дека самите партнери мораат да водат сметка што прават и како ја чуваат својата врска од искушенија.

Датум на венчавка 7

Доколку сте го одбрале овој датум за вашата венчавка , бидете спремни за промена на планови во последен момент. Со овој број владее Уран. Ова може да биде број кој најчесто го избираат лицата кои немаат исто потекло, иста вера или националност.

Датум на венчавка 8

Овие партнери се разбираат со поглед, а тоа е уште од почетокот на својата прва средба и знаат дека се еден за друг. Ќе бидат успешен и сложен пар.

Датум на венчавка 9

Доколку сте се определиле за овој збир, тогаш можеби сакате вашиот брак да остане тајна. Под влијанието на Нептун можно е едната страна да се одлучи да избега од дома за да биде со брачниот парнтер. Помеѓу партнерите постои цврста длабока врска.

Advertisement
Advertisement

Прочитај

ДИ ДЕЈ

Дали сакате да направите нешто оригинално на вашата свадба? Што мислите за мини торти за вашите гости? Свадбената торта обично е во центарот на...

Fool Moon

Коза е млада поп изведувачка од Турција што ја афирмира својата мизика, каде не ако не во Лондон. Синоќа ја објави втората песна работена...

ДИ ДЕЈ

Постојат многу различни модели на венчаници, бидејќи има повеќе типови на невести. Некои сакаат да имаат венчавка од бајќите и согласно на тоа да...

Лице

Кожата во зима станува сува и затоа пролетта е идеално време за да посветите поголема нега. Покрај секојдневната рутина која ја правите, чистење и...