• Сподели на:

Белото царство на Ziad Nakad

___

Од деликатни везови до елегантни силуети, последната невестинска колекција на Ziad Nakad претставува олицетворение на убавината. Креациите се украсени со цветови, кои даваат посебен женствен допир, со интригантност што ја разигрува оваа луксузна, уникатна колекција и ја прави крајно незаборавна.


Оставете коментар

___