• Сподели на:

Том Круз и Лора Припон: Нов холивудски скиентолошки пар?

___

Холивудскиот лепотан и неговата колешка се забавуваат уште од ноември, но ПР тимот на Круз тврди дека тие двајца никогаш не се ни запознале.

Познатиот Том Круз и неговата колешка Лора Припон се новиот холивудски скиентолошки пар, доколку воопошто се запознале.

Кога минатата година се приметени за време на заедничка вечера во еден хотел во ЛА, ПР тимовите и на едната и на другата страна демантирале било каква романса помеѓу овие два скинтолози. Меѓутоа Криз и Припон и понатаму се гледаат и се трудат со сите сили да ја сокријат својата врска.

Но претставникот на Круз изјавил дека тие не само што не се забавуваат тие никогаш не се ни запознале. Во меѓувреме, неименуван извор за E! News, инсистирал на тоа дека приказната е лажна и дека никогаш тие не се сретнале.

Очигледно во случајот има многу демантирање, и интересно е што во Ноември кога прв пат се појави приказната за нивната врска, претставникот на Том брзо проба да ја исправи целата работа.

Многу од работите не се јасни, дали тие се во врска, па нивните тимови се трудат со сите сило да ја сочуваат во тајна врската, или пак станува збор само за обични шпекулации.


Оставете коментар

___