• Сподели на:

Софија Лорен: Заносна и во осмата деценија

___

Филмскиот фестивал во Кан не помина без прочуената италијанска глумица Софија Лорен (79), која со својата појава успеа да ги потисни дури половина од помладите колешки.

Глумицата се појави на премиерата на филмот “La Voce Umana” ( Човечки глас ), облечена во црвено, а насмевката како нејзин заштитен знак не фалеше. Погледнете ја како таа изгледаше на црвениот тепих:

Cannes: "Voce Umana" Photocall 67th Annual Cannes Film Festival-

Cannes: "Voce Umana" Photocall 67th Annual Cannes Film Festival-

Cannes: "Voce Umana" Photocall 67th Annual Cannes Film Festival-


Оставете коментар

___