• Сподели на:

Шефица која секој би ја посакал: Keti Peri ги почастила соработниците со автомобили вредни половина милон долари

___

Еколошки свесната пеачка ги почастила своите соработници со луксузни автомобили во вредност од 500.000 долари.

 

Пеачката Keti Peri се покажала како добра шефица. Ги изненадила своите 5 најдобри соработници со новите луксузни автомобили. За секој од нив платила 100.000 долари, а избрала луксузни, спортски автомобили кои не користат гориво туку струја и на тој начин помагаат во зачувување на животната средина.


Оставете коментар

___