• Сподели на:

Принцот Вилијам: Кејт, изгледаш како банана! (ВИДЕО)

___

Кејт и Вилијам ја продолжија својата турнеја во Австралија, откако поминаа некое време во Нов Зеланд.

На оваа службена посета, Кејт носеше жолт фустан од српската дизајнерка Роксана Илич.

Војвотката при излегувањето од авионот се нашали со персоналот дека нејзиниот маж рекол дека во овој фустан изгледа како банана.

Како и за времето на почетокот на службената посета, сите очи беа вперени кон принцот Џорџ, на кој ова е прва службена турнеја.

Prince George Touches Down in Australia


Оставете коментар

___