• Сподели на:

Преубави моменти, Дејвид Бекам во улога на татко !

___

Никогаш нема да се умориме од гледањето на Дејвид Бекам во улогата на посветен татко, додека шеташе по улиците на Лондон, носејќи во рацете неговата симпатична три-годишната ќерка Харпер.

Ние нема да трошиме многу зборови, и да ви одземаме премногу внимание од  овие фотографии и  ќе ви овозможиме да уживате на местото на настанот, а ние само ќе додадаме дека Бекам од  моден идол и најпосакуван играч станува поатрактивен сопруг и татко. Навистина човек за сите времиња!

(foto: VintageNews)

(foto: VintageNews)

(foto: VintageNews)

(foto: VintageNews)

(foto: VintageNews)


Оставете коментар

___