• Сподели на:

Погледнете ги најдобрите слики од “Кејт Аптон во вселената” кои се моментално хит на интернетот.

___

„Sports Illustrated Swimsuit Issue“ се издава еднаш годишно од страна на магазинот „Sports Illustrated“, а за оваа година наместо фотографиите да бидат на плажа, како и за сите други модели, Кејт Аптон мораше да се издвои од сите, лебдејќи на нула гравитација во златни бикини.


Оставете коментар

___