• Сподели на:

Playboy зајчици се потсмеваат на романтично видео!

___

Видеото во кое 20 непознати луѓе случајно бакнуваат на интернет стана голем хит за кратко време.

Се разбира, потоа следуваа пародии пародии, но само се чини дека ова ќе стане популарно од оригиналот. Кога ќе се погледне клипот ќе ви биде појасно.

 

First Kiss Parody | The Playboy Morning Show


Оставете коментар

___