• Сподели на:

Над 50 години, но сепак посакувани !

___

Овие мажи стапуваат во шестата деценија од својот живот, но сеуште изгледаат безпрекорно и заводливо. Секоја жена ги посакува, а според вас кој од овие најмногу се држи за своите години.

Уживајте !


Оставете коментар

___