• Сподели на:

Кетрин Зета – Џонс и Мајкл Даглас заедно на црвениот тепих

___

По објавите дека парот се разведува тие се појавија на црвениот тепих.

Помина скоро една година откако Мајкл Даглас и Кетрин Зета – Џонс повторно се појавија заедно на црвениот тепих. Парот беше на премиера на претставата “The Library” во Њујорк.

Во 2013 тие објавија дека нема повеќе да живеат заедно за да го приспитаат својот брак. По тоа неколку пати се помируваа и повторно прекинуваа.

Сека се чини дека повторно се заедно, иако тоа не го потврдиле. На црвениот тепих делуваа среќно и заљубено. Цело време се гледаа и се смешкаа еден на друг.


Оставете коментар

___