• Сподели на:

Камерон Дијаз признала дека била во врска со жена

___

Камерон Дијаз и порано изјавувала дека смета дека жените се многу убави, а сега во едно телевизиско интервју открила дека во минатото била и во љубовна врска со друга жена.

Камрон Дијаз, зборејќи за подемите и падовите на својата врска со безбол играчот Алекс Родригез, со кој се забавувала година дена пред да раскинат во 2010 година, кажала дека нивните густи распореди довеле да тие сепак на крајот се разделат.


Оставете коментар

___