• Сподели на:

Иги Азалеа повторно се соблече за кампања на брендот Bonds

___

Уште пред неколку месеци Иги покажала како изгледа со минимална облека на неа, а со тоа покажала и како изгледаат нејзините нови гради, за кои признала дека никогаш не била задоволна.

3 месеца подоцна, Иги повторно е звезда за кампањата Bonds100, каде брендот слави 100 години ос своето постоење.

1


Оставете коментар

___