• Сподели на:

Хајди Клум се пофали со своите украсени јајца

___

Децата на познатата манекенка сигурн уживаат во најрадосниот празник, бидејќи Хајди се потрудила да ги украси јајцата на фантастичен начин.

Хајди Клум ги покажала своите јајца на инстаграм профилот. Таа прво ги избушила јајцата на секој крај, па дувала за да ги испразни. По тоа ги испрала и започнала со украсување. Јајцата ги обоила во шарени бои и ги украсила со шлокици, а најинтересни биле оние кои ги облекла како гусари и чудовишта. Нема сомнеж дека нејзините деца многу се израдувале на јајцата кои претставуваат мали уметнички дела.

uskrsnja-jaja-hajdi-klum-1397994268-33722


Оставете коментар

___