• Сподели на:

Го препознавате ли ?

___

Од неодолливо бебешко лице, па згоден маж до извини, не те препознавме издание- Леонардо ДиКаприо. Изгледа дека и мажите не стареаат секогаш убаво….


Оставете коментар

___