• Сподели на:

Џорџ Клуни: Конзумирав премногу дрога и бев со премногу жени за да се занимавам со политика!

___

Одкако Џерад Лето доби Оскар за најдобра споредна улога, одржа прилично емотивен говор, па му се постави прашањето зошто не се занимава со политика, на што тој имаше интересен одговор:

Во една прилика разговарав со Клуни за тоа и мислам дека можам да се поистоветувам со неговиот одговор кој гласеше: Конзумирав премногу дрога и бев со премногу жени за да се занимавам со политика – изјави Лето.


Оставете коментар

___