• Сподели на:

Деми Мур бега во Индија: Не сака да биде во градот за време на Ештоновата венчавка

___

Глумицата сеуште се опоравува од разводот и признала дека сака да побегне од градот додека траат припремите за венчавката, но и додека трае самата венчавка.

Познатата глумица Деми Мур, бившата сопруга на Ештон Качер планира да побегне од градот за веме на одржувањето на венчавката на Качер и Мила Кунис.

Деми знае дека ќе мора да издржи бидејќи тој насатан ќе биде главна тема, а Ештон наводн веќе најавил дека ќе присуствуваат многу познати личности.

Деми Мур сака да отиде во духовен центар во Индија, каде што ќе се буди во четири часот наутро, ќе пее, медитира, ќе се занимава со јога, лесно ќе се храни и ќе носи лесни фустани.


Оставете коментар

___