• Сподели на:

Бјонсе е безобразна: Ги малтретира комшиите со бучавата на хилихоптерот

___

За време на британската турнеа “Mrs Carter” Бјонсе изнајмила куќа во луксузниот Vulton Hill каде ги нервирала комшиите со непријатната бучава која ја правела бидејќи секаде одела со хилихоптер.

Голем број фанови на Бјонсе би биле среќни ако таа изнајми куќа во нивниот комшилук. Меѓутоа, Британците кои се најдоа во улога на нејзини комшии, не биле многу одушевени од однесувањето на ѕвездата.

Всушност Бјонсе секаде одела со хилихоптер; во шопинг, на проба, на ручек – секаде одела со хилихоптер.

Комшиите велат дека со хилихоптер пристигале и госите на пеачката, па така со денови не можеле да живеат нормално поради непрекинатата бучава.


Оставете коментар

___