• Сподели на:

Амбер Херд и Џони Деп наскоро родители?

___

Има само неколку недели откако потврдија дека се верени, веќе тие го очекуваат своето дете.

“Она е веќе трудна. Ја видов пред три недели”, Кажува Марк Вистрач, бившиот дечко на Амбер. “Амбер и јас бевме заедно пред многу години, но и понатаму сме многу блиски”. Додава тој.

Ова ќе биде прво дете на Амбер (27), додека  Џони(50) има ќерка Лили Роуз(14) и син Џек (11) со бившата партнерка Ванеса Паради. Амбер и Џони се во врска од 2012 година.


Оставете коментар

___