• Сподели на:

Александра Амброзио: Забава со децата

___

И покрај бројните работни обврски, Александра Амброзио секогаш се труди секој слободен момент да го помине со своите деца.

Славниот супермодел е видена додека ужива со своето семејство во забавниот парк во Санта Моника. Заедно со децата, својот вереник и една пријателка, Александра се одлучи да проба некој екстремни возења, не криејки ја возбудата.


Оставете коментар

___