Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Route 66

Ерата на Пагани Хуаира е при крај. Или можеби не? На крајот на краиштата, Pagani до неодамна сè уште ја градеше повремената Zonda за...

Route 66

Vazirani Ekonk има 722 КС и ,,тежи” само 1.627 фунти. Индија најчесто се поврзува со Тук-Тук и масовно производство на автомобили за земјите од...

Route 66

Дизајнерите размислувале и за тоа дека склопениот скутер може лесно да се помести – доволно е да го повлечете за рачката и да го...

Route 66

Дали ќе се базира на хиперавтомобилот Mercedes-AMG One? Мерцедес-Бенц неодамна поднесе ново патентно име до Канцеларијата за интелектуална сопственост на Европската унија. Името за...

Route 66

Сосема чист автомобил сигурно му дава задоволство на возачот. Сепак, ова е тешко да се постигне „брзајќи“. Исто така, со избирање на посиромашни детергенти...

Route 66

Корвет од 1968 година е еден од најпопуларните класични спортски автомобили околу светот и со добра причина. Во комбинација со неговиот лесен дизајн, со...

Route 66

Дали е опасно да се наполни гориво до врвот на резервоарот при висока топлина? Не само што не е опасно, туку се препорачува, но...

Route 66

Доживотниот претседател на СФРЈ, Јосип Броз Тито, имаше многу страсти во животот, а еден од нив беше автомобили. Мирослав Милутиновиќ исто така напишал за...

Route 66

Можеби претпоставивте и погодивте, а можеби и не…сеедно…Љубовта кон добар автомобил е она што овие светски познати дами го имаат како заедничка карактеристика. Па,...

Advertisement