Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Route 66

Италијанската фабрика за спортски автомобили има богата историја, а Lamborghini Miura зазема посебно место меѓу произведените модели. Можеме да кажеме дека Miura беше, и...

Route 66

На денешен ден во 1973 година, американскиот претседател Ричард Никсон забрани продажба на гориво во недела. Тоа беше реакција на нафтената криза што започна...

Route 66

Aston Martin и неговиот „Racing“ оддел го одбележаа еден од најуспешните (натпреварувачки) периоди во својата историја, со презентацијата на Vantage Legacy Collection. На заинтересираните...

Route 66

Ако имате доволно пари да купите прекрасен приватен авион Embraer, тогаш сигурно можете да си дозволите специјално издание 2021 Porsche 911 Turbo S купе,...

Route 66

Nmoto, компанија од Флорида, создаде дизајн кој го претвора скутерот BMW C400X во функционално уметничко дело. Компанијата од Флорида го замени стандардното тело на...

Route 66

Не паркирајте го возилото во вашите гаражи, згора на тоа, не паркирајте во близина на куќи – ова е дел од драматичниот апел што...

Advertisement
Advertisement