Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Route 66

Американскиот производител објави дека Model S Plaid ќе започне да се продава во 2021 година и дека ќе биде најбрзиот производствен модел во светот...

Route 66

Собирот за автомобили на љубителите на тјунингот Race1000 неодамна собра неколку навистина брзи машини во Германија, а меѓу големиот број се тјунирани автомобили, каде...

Route 66

Престон Томас Такер (1903 – 1956) создаде во 1947 година прекрасен аеродинамичен автомобил со мотор во опашката Tuckr 48, сличен на моделите на чешката...

Route 66

Серијата FORD F е најпродаваниот модел во Америка со децении, а сега доби и кинеска реплика. На прв поглед, повеќето би помислиле дека ова...

Route 66

Неодамна наидовме на неколку суперјахти кои навистина го заслужуваа целото наше внимание, но ниту една не е толку посебна како моделот за кој зборуваме...

Advertisement
Advertisement