Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Wall Street

Само неколку брендови можат да се поврзат со спортски автомобили со високи перформанси како што тоа го прави Porsche… Сепак, познатата германска марка сега...

Wall Street

Кога ретка, легендарна билка од индиската митологија се претвори во волшебна креација на накит, подготвени сме за нешто прекрасно. Навистина – нема ништо подобро...

Wall Street

Секој почеток е тежок. Кога само што започнувате да работите во нова компанија, логично е да направите неколку грешки. Новата работа може да биде...

Wall Street

Дали некогаш сте го почувствувале тој нагон во себе да станете истражувач на новиот свет? Некој што храбро шета низ пустина, џунгла и кој...

совети

До 2020 година, жените ќе сочинуваат повеќе од педесет проценти од доларските милионери во светот – тврдат експерти од британскиот „Центар за економија и...

Advertisement
Advertisement