Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Wall Street

Само неколку брендови можат да се поврзат со спортски автомобили со високи перформанси како што тоа го прави Porsche… Сепак, познатата германска марка сега...

Wall Street

Кога ретка, легендарна билка од индиската митологија се претвори во волшебна креација на накит, подготвени сме за нешто прекрасно. Навистина – нема ништо подобро...

Wall Street

Секој почеток е тежок. Кога само што започнувате да работите во нова компанија, логично е да направите неколку грешки. Новата работа може да биде...

Wall Street

Дали некогаш сте го почувствувале тој нагон во себе да станете истражувач на новиот свет? Некој што храбро шета низ пустина, џунгла и кој...

совети

Почитувајте ја личноста со која разговарате без оглед колку е тешка за комуникација. Не реагирајте на провокациите и останете прибрани за време на разговорот....

совети

Младите жени кои се родени помеѓу 1980 и 1995 година повеќе не се подготвени да го жртвуваат својот личен живот заради професионалната кариера, велат...

совети

Тој/таа најверојатно ќе избегне директни и груби коментари, но тоа не значи дека оние „спакуваните“ не треба сериозоно да се сфатат…   Немојте да...

совети

Сакате секој пат кога аплицирате за работа да ве повикаат на разговор? Водете сметка за следново… Грешки, грешки, грешки   Дури и само неколку...

совети

Според експертите, имаме од 7 до 17 секунди пред некој да формира мислење за нас. Да оставиш добар впечаток на интервју за работа или...

Advertisement
Advertisement