Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Wall Street

Таа едноставно не може, а да не фрли на колена, нема ниту една лоша фотографија од неа. Иконата за стилот на модерната ера e...

Wall Street

Стандардниот работен ден завршува во 17 часот и после тоа канцелариите се целосно празни. Родителите на мали деца заминуваат порано за да ги земат...

Wall Street

Оваа 2020 година ќе остане запаметена како една од најчудните во последно време. Списанието „Тајм“, кое објави список на 100-те највлијателни луѓе во 2020...

Wall Street

Децата скоро не знаат да одат на копно, затоа што се родени и израснати на вода. Луѓето Бахау од Малезија живеат скоро целосно на...

Wall Street

ТЕЛО За да го избегнете стресот: трчајте, пливајте, играјте. Спијте повеќе, така ќе сработите повеќе. Дремнете кога ќе снемате енергија, се разбира ако имате...

совети

Се чини дека вработените луѓе не одат по одмор онолку колку што е потребно, а и голем дел не ги ни користат законските слободни...

Advertisement
Advertisement