Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Wall Street

Стандардниот работен ден завршува во 17 часот и после тоа канцелариите се целосно празни. Родителите на мали деца заминуваат порано за да ги земат...

Wall Street

Оваа 2020 година ќе остане запаметена како една од најчудните во последно време. Списанието „Тајм“, кое објави список на 100-те највлијателни луѓе во 2020...

Wall Street

Децата скоро не знаат да одат на копно, затоа што се родени и израснати на вода. Луѓето Бахау од Малезија живеат скоро целосно на...

Wall Street

Да почнеме со лошите вести – за жал, ниту една од овие жени не се најде на оваа листа благодарение на нивната работа, имено,...

Wall Street

Ескада покрена банкрот – тие планираат да ги затворат своите продавници во Германија. Претставниците на брендот истакнаа дека ситуацијата „се однесува исклучиво на Ескада...

Wall Street

Неговото кралско височество раскажува за извонредните колекции накит на неговото семејство во овој богат илустриран том….. Уредникот на магазинот Татлер ја прашал Принцезата Пол...

Advertisement
Advertisement