Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Wall Street

Како што знаете, најбогатите луѓе во светот внимателно го избираат своето место на живеење, земајќи ги предвид низа фактори… Многу дестинации на нашата планета...

Wall Street

Не секоја славна личност е родена под светлиот рефлектор – всушност, многу од нив го започнале својот работен век на сосема обични работни места,...

Wall Street

Иако денес ги препознаваме по милијардите долари на нивните банкарски сметки, најбогатите луѓе во светот во повеќето случаи не се родени богати… Всушност, многу...

Wall Street

Американскиот производител на електрични автомобили Тесла во понеделникот објави дека купил биткоини за околу 1,5 милијарди долари и очекува во скоро време да им...

Wall Street

Само неколку брендови можат да се поврзат со спортски автомобили со високи перформанси како што тоа го прави Porsche… Сепак, познатата германска марка сега...

Wall Street

Кога ретка, легендарна билка од индиската митологија се претвори во волшебна креација на накит, подготвени сме за нешто прекрасно. Навистина – нема ништо подобро...

Advertisement
Advertisement
Advertisement