Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Wall Street

Според новиот извештај објавен од Brand Finance, 50 светски луксузни и премиум брендови загубија колективна вредност од 7,6 милијарди долари минатата година и економскиот...

Wall Street

Во текот на изминатата година, Арбутнот Латам забележа поголема конвергенција помеѓу хоби и инвестирање. Светско богатство објави дека дури и преку оваа пандемија, инвеститорите...

Wall Street

S&P ја потврди висока бонитетна оценка »A« со стабилна среднорочна прогноза Агенцијата за кредитен рејтинг S&P Global Ratings (во продолжение S&P, или агенција), по извршениот редовен годишен преглед, на...

Wall Street

Помина времето кога стилот и софистицираноста беа резервирани само за возрасните и веќе настаните со црна вратоврска и премиерите на црвениот тепих не се...

Wall Street

Во свет без кoрона, многумина од нас сега полека би планирале да се вратиме дома од некоја далечна дестинација или од светската метропола каде...

Wall Street

Договорот беше одобрен од акционерите на куќата за накит. Кон крајот на годината, финалето пристигна во сагата Тифани и Ко против ЛВМХ. Луксузниот конгломерат...

Wall Street

Ако ја следите индустријата за луксузни производи или како инвеститор или како заинтересиран потрошувач, не може да се негира дека 2020 година е интересна...

Advertisement